top of page

WETENSWAARDIGHEDEN

Het nieuwe bestuur

In de bestuursvergadering van maandag 9 januari 2023 zijn tussentijds nieuwe bestuursleden aangetreden. In de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (ALV) zal dit bestuur als bestuursvoorstel worden geagendeerd. De eerstvolgende bestuursverkiezing is tijdens de ALV op donderdag 1 juni 2023. Tegenkandidaten moeten schriftelijk worden aangemeld conform de eisen gesteld artikel 6, lid 5 van de statuten van onze vereniging.

ZAV = ZELF AANGEBRACHTE VOORZIENINGEN

 

U woont in een appartementengebouw van Bouwinvest, sinds kort of al een tijdje. U maakt van uw huis een thuis door te klussen, verven, vloer leggen etc. Of uw levenssituatie verandert, waardoor u wilt verbouwen. "Wijs met uw woning" geeft uitleg, spelregels en tips voor grote en kleine veranderingen in uw woning.

Aanpassingen voor veilig en comfortabel wonen in uw woning

In sommige gevallen kan een eenvoudige aanpassing van uw woning er voor zorgen dat u veel veiliger en met meer comfort woont, nu en in de toekomst. Samen met de gemeenten zorgt Bouwinvest dat u zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Daarom besteden we extra aandacht aan veilig en comfortabel wonen. Het kan namelijk gebeuren dat uw situatie verandert, waardoor u in uw eigen huis zaken tegenkomt die voor ongemak zorgen. Aanpassingen om comfortabeler te kunnen wonen zijn bedoeld voor iedereen: jong en oud.

Zie ook: Bouwinvestmailing "Wijs met uw woning" !

BRANDALARM

 

Een drietal bestuursleden van onze vereniging is betrokken bij het brandalarmprotocol in de Résidence Belgique. Als het brandalarm in de hal van één van de étage’s afgaat, wordt er direct een melding verstuurd naar de meldkamer van ATN beveiliging  in Nieuw-Vennep én naar de meldkast in de toegangshal op de begane grond. De meldkamer neemt contact op met één van de drie bestuursleden in ons appartement.  Die gaat spoorslags naar de benedenhal, kijkt op welke etage de brandmelding is gegeven en controlleert op die etage of er inderdaad brand is. In het geval van brand wordt direct de brandweer gewaarschuwd. Bij vals alarm zetten zij  in het kastje het alarm uit ……….!

KAPOTTE LAMPEN

 

Als er lampen in de gemeenschappelijke ruimten kapot zijn, wilt u dit dan alstublieft zo spoedig mogelijk doorgeven aan de technische dienst van Van ’t Hof, telefoon: 079 – 3 29 66 66. Alleen zij mogen de schoonmaakdienstopdracht geven de kapotte  lampen te vervangen.

 

MILJOENEN VOOR
RENOVATIE STADSHART
 
Vastgoedgigant Unibail Rodamco steekt miljoenen in de renovatie van het verouderde winkelcentrum Stadshart Zoetermeer. De winkelpanden worden groter en de puien opvallender. De gemeente knapt de openbare ruimte rondom het centrum op. Daartoe tekenen de gemeente en de vastgoedbelegger in november 2016 een overeenkomst
BELLENPLATEAU
 
Er zijn vaak problemen met het bellenplateau. Een van de meest voorkomende oorzaken is het (tijdelijk) van de muur weghalen van het bedieningspaneel in de woning als er bijvoorbeeld wordt behangen. Advies: laat het bedieningspaneel met rust! Behang eromheen……!
Tip: De knopjes van het bellenplateau oxideren iets en kunnen daardoor vast komen te zitten. Een bewoner heeft zijn bel schoongemaakt met een antioxidant middel en bij hem is het probleem verholpen .....!

CV-COMBIKETEL - WARM WATER

Vanaf 1 januari 2018 is het onderhoud van de CV-combiketel overgegaan naar PROVATO TECHNIEK B.V. ROTTERDAM.

 

Storingen aan de CV en de warmwatervoorziening kunnen rechtstreeks worden gemeld via het servicenummer van PROVATO TECHNIEK B.V. ROTTERDAM: tel. 010 - 415 41 88

bottom of page